Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 19:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Квітень » 14 » Великий Піст – надзвичайний час милосердя: благодійна акція у Радомишлі
20:45
Великий Піст – надзвичайний час милосердя: благодійна акція у Радомишлі

Великий Піст – особливий час. Час покаяння і примирення, час духовної боротьби та віднови, час смирення і стримання, час, коли надзвичайно важливо кожному з нас бути теплішим і добрішим один до одного. Це надзвичайний час милосердя. Адже недарма всі дії Христа в період Його земного життя спрямовані на оновлення людської природи і моралі, на ствердження істинного образу людини, яким її створив Господь, адже людина створена, щоб любити.

Завдяки жертводавцям та благодійному фонду «Карітас-Київ» мешканці Житомирщини вже не вперше отримують допомогу. Адже не секрет, що багато жителів області перебувають за межею бідності. Багато акцій було проведено саме в часі Великого Посту.

Особливу акцію було проведено 13 квітня 2017 року, у Великий Четвер, у Радомишлі. Так місцева парафія Святої Трійці Української Греко-Католицької Церкви за підтримки директора БФ «Карітас-Київ» о. Романа Сиротича надала допомогу родинам військовослужбовців, які загинули під час бойових дій на Донбасі. Шість родин загиблих з Радомишля та Малина, серед яких є і багатодітні, отримали продуктові набори, канцелярські товари та побутову хімію. У декого на очах були сльози. Важко описувати такі моменти, особливо коли спілкуєшся з родинами героїв.

Нехай кожен з нас візьме за правило щодня робити хоча б одне маленьке добре діло.

Переглядів: 957 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: