Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 05:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2013 » Жовтень » 10 » У Великих Коровинцях освячено наріжний камінь на початок будівництва каплиці
16:39
У Великих Коровинцях освячено наріжний камінь на початок будівництва каплиці
У середу, 9 жовтня 2013 року Божого, на свято Святого апостола Івана Богослова, у смт. Великі Коровинці відбулася визначна подія. Преосвященіший владика Йосиф Мілян, протосинкел Київської Архиєпархії, у співслужінні канцлера о. Василя Чудійовича, Житомирського протопресвітера о. Віталія Сидорука, о. Степана Вавричина, адміністратора парафії святого Архистратига Михаїла м. Чуднова та адміністратора парафії о. Романа Шкрібенця освятив наріжний камінь під зведення каплиці на честь Святого Івана Богослова. Розділити молитву також прийшло багато парафіян. 
Владика Йосиф, звертаючись до спільноти, наголосив: «Сьогодні ми стоїмо на місці, де віримо, стоятиме незадовго каплиця чи храм. Але якщо ми не збудуємо храм усередині в себе, якщо ми всі разом не будемо, як храм, якщо ми всі разом не будемо хворіти, боліти за проблеми одні других – навіщо цей храм? Його не треба. Бо будова церкви – це люди, живі люди, бо церква – це об’єднання людей вірою в Єдиного Бога. Церква – це живі люди і міцність її – це наша з вами віра». 
Отець Роман, складаючи подяку Владиці, просив про молитву за спільноту. Будова каплиці стане виявом любові людей селища до Бога!
«Бог любить того, хто дає радо. А Бог спроможний обсипати вас усякою благодаттю, щоб ви у всьому мали завжди те, що вам потрібне, та щоб вам ще й зосталось на всяке добре діло.» (ІІ Кор.9,7-8) Ми будемо молитися за наших жертводавців, щоб Господь винагородив їх Своїми щедрими дарами для вічного життя.


Переглядів: 726 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: