Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 15:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2012 » Січень » 29 » У селі Вербівка відкрито та освячено дитячий садок
17:02
У селі Вербівка відкрито та освячено дитячий садок

29 січня, у неділю про Закхея, наймолодші парафіяни села Вербівка святкували своє свято. Адже саме у цей день було відкрито та освячено дитячий садок "Казка". 

 У відкритті дошкільного навчального закладу взяли участь Голова райдержадміністрації  Бондарчук Володимир Сергійович, голова сільської ради Ульяніцький Микола Михайлович, завідуюча дитячим садочком  Корзун Ніна Володимирівна, діти, батьки та чисельні гості. Радо зустріли тут сьогодні і  адміністратора парафії Різдва Пресвятої Богородиці отця Олега Лучку, який і здійснив Чин освячення, окропивши всі приміщення свяченою водою.

Священик привітав педагогічно-виховний колектив, батьків та їхніх діточок з благословенним початком виховання майбутнього покоління. Отець Олег щиро побажав усім Божого Благословення та звернув увагу на обов’язок добре виховувати дітей починаючи з молитви та не забувати виконувати заповідь Христа - пускати дітей до Бога, щоб вони зростали в любові і святості.

З нагоди свята парафіяни за сприянням БФ «Карітас-Київ» роздали дітям солодкі подарунки та передали іграшки для дитячого закладу.

Переглядів: 774 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: