Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 00:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2010 » Серпень » 3 » Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства
23:50
Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства

Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства

21-25 липня у смт. Вакуленчук, Чуднівського р-ну, Житомирської області відбувся табір для дітей та молоді Житомирщини. Організатори табору – священики Житомирського протопресвітерства Київської архиєпархії Ігор Гріщенко та Роман Шкрібенець при підтримці Молодіжної комісії Київської Архиєпархії.. 

«Впродовж п’яти днів молоді люди не тільки відпочили тілом, але і збагатилися емоційно та духовно. Кожен день розпочинався Святою Літургією, під час якої виголошувалася проповідь відповідно до теми дня. Опісля – катехизація братів Львівської Духовної семінарії Золотого Василя та Пендзея Володимира, ігри, забави, сценки, конкурси, купання у озері, навчання насичували програму кожного дня. А ввечері усі збиралися довкола ватри або зустрічалися разом під час таборової дискотеки. Також присутні отримали хорошу можливість дізнатися про монаше життя із уст сестри Бернадети (Двірницької), ЧСВВ із м. Житомира. На закінчення табору учасники одержали на згадку пам’ятки та цікаві книги», - повідомляє о. Ігор Гріщенко. 


З великим небажанням молоді люди покидали табір у Вакуленчуку, та у їхніх серцях і душах залишилось велике бажання наступного року також провести час у цьому прекрасному місці разом із Христом та Його друзями. 


До проведення табору долучилась також міжнародна молодіжна організація YMCA (Християнська Асоціація молодих людей), головою якої у м. Житомирі є п. Тамара Коц. 

Велику допомогу в організації та проведенні надали Молодіжна комісія Київської архиєпархії, командир частини А2365 Федоренко О. М смт. Вакуленчук та власниця кафе «Лісне» п. Людмила Тичинська.

Переглядів: 897 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Крістіна  
0
Мені дуже сподобалося у цьому таборі.........

2 Марина  
0
Мені дуже сподобалось у цьому таборі.І я хочу на наступний рік щераз побувати у цьому таборі...

1 Олександра  
0
Мені дуже сподобалось бути в цьому таборі

Ім`я *:
Email *:
Код *: