Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 22:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2016 » Липень » 18 » У Житомирі пройшли благодійні концерти «Богородиця – Покровителька України»
13:47
У Житомирі пройшли благодійні концерти «Богородиця – Покровителька України»

У неділю 17 липня після Божественної Літургії у житомирських храмах святого Василія Великого та Введення в храм Пресвятої Богородиці парафіяни мали можливість стати учасниками благодійного духовного концерту-молитви «Богородиця – Покровителька України», який представила львівська оперна співачка Ольга Жаровська, сопрано, ведуча та автор поетичного тексту.

У програмі прозвучали добре та маловідомі, давні та сучасні твори композиторів світу та України на тексти молитов до Ісуса Христа та Богородиці. Основа концерту - класична світська та церковна, оперна музика різних епох та стилів: від далекого 16 по нинішнє 21 століття. Окрім музики у програмі прозвучало авторське поетичне слово співачки, у якому передано роздуми над життям людини. 

Основна мете проекту – молитва за мир в Україні. Як поділилася своїми переживаннями у вступній частині концерту сама співачка, «у цей непростий для України час я раптом чітко усвідомила, що кожна людина, у тому числі і я, повинна не чекати, коли хтось прийде і щось зробить за мене для миру в Україні, я просто зобов’язана щось найкраще що маю, дарувати своєму народові, своїй Батьківщині для їхнього благополуччя. Те, що я найбільше люблю і найкраще вмію творити – це спів, слово, музика. Тому питань відносно того, як повинна виглядати та офіра для мого народу, не виникало. Враховуючи, що найголовнішою потребою кожного українця, на сьогодні є мир, мир в Україні, мир у своїй родині, а в першу чергу - у своїй власній душі, я створила та представляю у різних містах нашої Батьківщини цю програму. Хочу, щоб у тісному колі парафіян тієї, чи іншої Церкви, помолитися за мир і за все найкраще для нашої багатостраждальної України та її талановитого працьовитого народу.

Після концерту було проведено збір коштів які будуть передані воїнам, що перебувають у зоні бойових дій, пораненим військовим, які лікуються у військових госпіталях та тим, хто повернувшись з війни потребують духовної і матеріальної підтримки.

Переглядів: 1331 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: