Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 21:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2019 » Квітень » 22 » Молодь Житомирського Протопресвітерства на реколекціях розважала про кохання та Божу Любов
15:11
Молодь Житомирського Протопресвітерства на реколекціях розважала про кохання та Божу Любов

"Від кохання, до Божої любові" під такою назвою у неділю 21 квітня при Свято-Введенському монастирі сестер Василіянок, за підтримки Молодіжної комісії Київської Архиєпархії, пройшли Великопосні молодіжні реколекції.

Під проводом духівника, а ним цього разу був Префект з навчальної частини Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, доктор біблійного богослов'я ієрей Роман Островський, молодь з різних парафій Житомирщини, мала змогу роздумувати над різними видами покликання людини, стосунками між хлопцем та дівчиною, на основі книги Пісня Пісень, а також зрозуміти погляд апостола Павла на християнське подружжя, описане в посланні до Ефесян.

Підсумовуючи пройдений день духовної віднови, молоді люди, ділячись своїми враженнями, з великим захоплення, зовсім по-новому дивилися на такі, здавалося би, знайомі для них теми. Маємо надію, що цей день значно допоможе їм знаходити правильні орієнтири у житті та шукати вихід з важких ситуацій.

Переглядів: 757 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: