Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 06:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Травень » 4 » Відбувся черговий з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства
14:31
Відбувся черговий з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства

У суботу, 29 квітня, на парафії святих Петра і Павла смт Вакуленчук відбувся четвертий з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства. У роботі з’їзду взяли участь представники практично з усіх парафій Житомирщини.

Після привітального слова та благословення, матері з більш старших спільнот поділилися досвідом свого членства та спільної молитви, представили свої спільноти та їхню діяльність, показали як проходять зустрічі та залучили присутніх до спільної молитви матерів.

Опісля усі присутні взяли участь у Святій Літургії яку очолив протопресвітер Житомирського протопресвітерства протоієрей Віталій Сидорук у співслужінні ієрея Івана Цихуляка, адміністратора парафії святого Йосафата міста Бердичева та ієрея Романа Шкрібенця, пароха парафії Петра і Павла смт Вакуленчук, яка приймала з’їзд. По закінченні отець Віталій виголосив духовну науку, в якій на прикладі безмежної любові святих жінок-мироносиць до Спасителя показав важливість нашої довіри та любові до Господа.  «Адже любов, що її мали мироносиці так подібна до любові Бога-Творця», - наголосив проповідник, – її не може знищити ніщо, проте саме вона може подолати навіть смерть!

Після обіду учасники з’їзду обговорили організаційні питання, ділилися досвідом, планували свою діяльність на наступний рік. Зауважимо, що в часі з’їзду було створено дві нові спільноти, обрано провідників, а також, зважаючи на збільшення кількості спільнот, було обрано координатора спільнот Житомирського протопресвітерства. Нею на стала Наталія Польовчук, провідник спільноти при парафії святого Василія Великого міста Житомира.

На завершення було відслужено молебень до Пресвятої Богородиці. Нехай Всемогутній Господь вислухає молитви наших Матерів.

Переглядів: 1033 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: