Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 18:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Червень » 2 » У день захисту дітей житомирські парафіяни відвідали маленьких пацієнтів обласної лікарні
23:06
У день захисту дітей житомирські парафіяни відвідали маленьких пацієнтів обласної лікарні

1 червня, у день захисту дітей, парафіяни з парафії святого Василія Великого міста Житомира відвідала ортопедичне відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. Зауважимо, що парафія відвідує дитячу лікарню, починаючи з 2000 року, допомагаючи по можливості матеріально, та й по потребі пацієнтів і духовно.

Сьогодні, з нагоди дитячого свята, завдяки сприянню благодійного фонду «Карітас-Київ», наші парафіяни придбавши зошити та ручки, альбоми для малювання, фломастери,  олівці та інші канцелярські приладдя відвідали маленьких пацієнтів лікарні. Завітавши у кожну палату відділення парафіяни поспілкувалися з кожним хворим, привітали зі святом та роздали привезені подарунки. Частина подарунків була передана для загального користування до ігрової кімнати.

До акції також долучилися сестри зі Свято-Введенського жіночого монастиря сестер Чину святого Василія Великого. Так сестра Августина Костик дарували усім бажаючим вервиці та закладки з цитатами Святого Письма. Бажаючих пацієнтів разом з їхніми батьками сестра навчила коротких молитов та розважала над різними духовними питаннями.

Дякуємо працівникам відділення, та особисто завідуючому Віктору Федоровичу Панчишину, за гостинність та теплий прийом. Нехай Всемилостивий Господь допоможе усім хворим, а особливо дітям, подолати свої немочі та дарує якнайскоріше зцілення з недуг.

Переглядів: 914 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: