Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 07:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2013 » Липень » 10 » "Веселі канікули" у Житомирі
16:49
"Веселі канікули" у Житомирі

У Житомирі при монастирі сестер Василіянок  у рамках святкування Року Віри, пройшли "Веселі канікули з Богом". Продовжуючи естафету "Веселих канікул " у Житомирському протопресвітерству  юні житомиряни протягом тижня мали можливість відпочивати в особливому товаристві, у світлі євангельських слів "Віра без діл мертва" (Як.2.26).

- Відпочивати з Богом - це чудово! – розповідають сестри-монахині. - У перший день ми зустрічалися з Особою, яка нас безмежно любить – з  Богом. Всі наступні дні старались поглиблювати нашу віру і дружбу з Ним через молитву, Слово Боже; різні ігри, інсценізації, ну і звичайно ж спільна творча праця.

Кожен день був різним, а тому і цікавим для дітей. За словами батьків, діти з нетерпінням чекали наступного дня "Веселих канікул". Кожний знайшов для себе нових друзів, і найкращого Друга – Ісуса.

- Ми всі разом ходили на річку, багато купалися. – підхоплюють розмову діти. – Ми ділилися добрими, солодкими словами, також і з ближніми на вулиці, роздаючи цукерки з прикріпленими до них цитатами.

- Це справді було великою несподіванкою для людей, що діти роздавали духовну поживу – цитати зі Святого Письма, вислови Святих прикріплені до цукерок.- продовжують сетри.

Вкінці тижня діти з великою цікавістю дізнавались про своїх таємних друзів, які напротязі "Веселих канікул з Богом" писали листи і дарували подарунки.

На завершення канікул після вручення пам'яток, всі прощалися біля багаття.

















Переглядів: 637 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: