Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 01:04
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2011 » Червень » 30 » Веселі канікули у Вакуленчуку
14:22
Веселі канікули у Вакуленчуку

Літо… Більшість дітлахів ще сплять, а на подвір’ї церкви не стихає музика, сміх дітей та аніматорів. Саме так розпочався перший  день табору «Веселі канікули» у смт. Вакуленчук. Цей табір проводить група аніматорів  згромадження оо. Селезіян зі  Львова. Хто ж такі аніматори я вирішила запитати в них самих.

- Anima в перекладі з латинської душа, тобто християнський аніматор - це людина яка  виховує душу дитини за допомогою ігор та розваг. Адже найкращий святий -  радісний святий.

Цікаво, що це в них справді виходить… Ну що ж давайте все по порядку.  Все почалося з веселих і запальних танців, які, до речі сподобалися дітям, згодом  була ранішня молитва, сценка і пісня дня.

Весь табір побудований на історії пошуку «Книги життя». Допомагає дітям у цьому мужній воїн Рипичип. Він допомагає дітям  знайти підказки, які стануть їм дороговказами у пошуку книги. Ці підказки учасники табору знаходять під час великої гри, в якій їх теж супроводжує Рипічип.

Цікаво було спостерігати, як  після обіду кількість дітей збільшилась вдвічі. Можливо це пов’язано з призами обіцяними за кожного приведеного друга. Проте головне,що діти були задоволені. Потім на дітей очікували гуртки, і не зважаючи на дощ  дитячі пригоди  закінчилися пізніше ніж планували.

Цей табір триватиме до 3 липня, і надіємось відвідає ще більше дітей.

подала Аня Тимоч





      

Переглядів: 1157 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 1
1 світлана  
0
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: