Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 23:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 5 » Великопосні реколекції для молоді
23:41
Великопосні реколекції для молоді

2 та 3 квітня у монастирі «Непорочного зачаття Матері Божої» сестер Бенедиктинок, що у Житомирі вперше відбулися реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства. Учасниками днів духовної віднови стали 25 юнаків та дівчат з парафій св. Василія Великого (м. Житомир), св. священномученика Йосафата (м. Бердичів), св. Миколая (с. Жежелів), Різдва Пресвятої Богородиці (с. Вербівка) та св. апостолів Петра і Павла (смт. Вакуленчук). Темами духовних наук, які проводили священики Віталій Сидорук,  Ігор Гріщенко та сестра Бернадета ЧСВВ, були: «Історія спасіння і моя роль у ній», «Молитва», «Святі Тайни: Сповідь та Євхаристія». Реколекційна программа окрім наук складалася із молитов, розважань, вивчення релігійних пісень, перегляду фільму «Притчі». Сестри-господині радо розповіли усім про свій монастир та провели екскурсію. Також усі бажаючі мали можливість приступити до святої Тайни Сповіді.

Про атмосферу, яка панувала на реколекціях, розповідає Надія Онищук (м. Бердичів), одна із учасниць: «На реколекціях було дуже цікаво, панувала дружня атмосфера, програма хоча і була насиченою, але стомитись, мабуть, ніхто не встиг. Сестри, які прийняли нас у своєму монастирі зустріли нас дуже привітно. В монастирі було прохолодно, але під кінець першого дня це трохи відійшло на другий план, оскільки теплота, яка йшла від молитви, спілкування та пісень зігріла всіх. У буденному житті так не вистачає спілкування з людьми, які прагнуть бути ближче до Бога, а реколекції нам дають змогу зрозуміти, що ми є не одні такі».

На закінчення реколекцій усі присутні поділилися своїми враженями, о. Ігор уділив усім благословення святим єлеєм, а с. Бернадета, ЧСВВ подарувала пам’ятні сувеніри. 

Підготував о. Ігор Гріщенко


Переглядів: 713 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 5
5 Ірина  
0
Юлічко, маємо надію зустрітись в липні!!!! то ж, - ДО ЗУСТРІЧІ!!!=)

4 Юличка Федюк  
0
Звичайно все було чудово!Але нажаль дуже мало!Дуже хочеться ще раз поїхати і зустріти усіх тих хто був на такій реколекції!!!!!!!!!!

3 Назар Цихуляк  
0
Все було круто! Ці дні були справді веселі, повчальні! Бог дав нам змогу зібратися на ці реколекції! Дякую організаторам цих днів. Хотілось би, щоб така практика продовжувалась і надалі! ДО ЗУСТРІЧІ!

2 Іванна  
0
Так-так!!!все було просто чудово!Надіємося,що ще не раз збиремося такою дружньою компанією!!!

1 Ірина  
0
Все було чудесно!!! Дякуємо за науку!!! Ніколи не забудемо ту дружню атмосферу, що панувала між нами!!! Хай Бог буде завжди з нами!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: