Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 00:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 21 » Великопосне Cоборування житомирських парафіян
00:23
Великопосне Cоборування житомирських парафіян

Діяння Божої ласки лише збагачують наші душі

Страждає хто між вами? Хай молиться. Радіє хто? Хай псалми співає. Нездужає хто між вами? Хай прикличе пресвітерів церковних і хай вони моляться над ним, помазавши його єлеєм в ім'я Господнє. Молитва віри спасе недужого, і Господь його підійме; і як він учинив гріхи, вони йому простяться. Сповідайте, отже, один одному гріхи ваші і моліться один за одного, щоб вам видужати. Ревна молитва праведника має велику силу" (Як. 5,1316).

Наша Церква продовжує зцілюючі діяння Спасителя, коли помазує віруючих-хворих, тілесно чи духовно, оливою у Святій Тайні Єлеопомазання.

У сьогоднішньому чині соборування отець Віталій нагадав: - хоч не кожна людина, яка одержує це Таїнство, зціляється фізично, та у цім Таїнстві вона наближається до Господа.

Читання слова Божого: - апостола і Євангелія у соборуванні є найголовнішим для нас «недужих», адже Слово Боже - це Слово спасення.

Традиційно, у середу Страсного тижня, у церкві св. Василія Великого провадять Чин Соборування. Цього разу його провадили отець Віталій, отець Ігор та диякон Василь. І хоча парафіян прийшло небагато, оздоровлення Духу й Тіла та Боже благословення зійшли на кожного хто думками й серцем волів бути на цьому чині, але за якоїсь причини не зміг прийти.

Постом, молитвою, сповіддю, святим причастя та Єлеєпомазанням ми зцілюємо та очищаємо свої душі перед Христовим Воскресінням. Попереду нас чекає велике Чудо із Чудес - Христос воскрес! Воістину воскрес!

Любов Михайлюк


Переглядів: 663 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: