Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 00:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 23 » Великодні вітання протопресвітера
01:07
Великодні вітання протопресвітера

«Воскресення день, просвітімся люди: Пасха, Господня Пасха, від смерті бо до жизні і від землі до небес Христос Бог нас перевів, переможну пісню співаючи»

(Канон Пасхи)


ХРИСТОС ВОСКРЕС!



Дорогі у Христі брати і сестри!


Радістю і світлом переповнений цей святий день. Сьогодні ми не перестаємо славословити Господа за Його безмежну Любов, яка перевела нас від смерті до життя. Христос воскрес. Смерть переможена і ми будемо жити вічно в благословенному спілкуванні з Богом. 


Бог у Своїй великій мудрості направляє яскраве світло Пасхи в наші серця, наші душі, наше єство, пронизуючи нас істиною та благодаттю. У світлі Великодня ми знаємо, що ми не були створені для гріха і смерті. Ми були створені для блаженного і вічного життя. Ми були створені на Його образ для того, щоб любити Бога та один одного.


Його слава сяє в наших серцях і відкриває ціль і потенціал нашого життя. У Його особі ми бачимо те, якими ми маємо бути. Ми бачимо глибоку й терпеливу любов. Ми бачимо добровільну жертву задля нашого спасіння. Ми бачимо ніжне запрошення, щоб повернутися до життя з Богом. Серед безладу й гамору,в темряві й повної розгубленості, яка сьогодні оточує нас, ми бачимо Воскреслого Господа в торжестві честі і слави, Який закликає всіх прийти до Нього і отримати світло життя.


Нехай це світло божественної істини, що світить у наших серцях буде сьогодні ще яскравішим. Нехай наша радість буде настільки великою, а любов, яку ми розділяємо настільки повною, що кожна людина і все створіння будуть чути наші слова і знати що


ХРИСТОС ВОСКРЕС! - ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!


протопресвітер Віталій Сидорук

Переглядів: 776 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: