Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 20:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2016 » Січень » 11 » «Велика коляда» завітала до Бердичева
20:41
«Велика коляда» завітала до Бердичева

«Велика коляда», що вже стала у Житомирському протопресвітерстві традиційною, цього року завітала до Бердичева та трохи змінила свій формат. Тепер коляда проходила на парафії святого Йосафата. Колядували як у самому храмі так і на церковному подвір’ї. Бердичівська коляда, на відміну від попередніх, була спрямована на відчуття теплої родинної атмосфери та мала за мету згуртувати вірних з різних парафій Житомирщини навколо світлої події Христового Різдва.

Розпочалася Коляда спільним молебнем, який очолив протопресвітер Житомирського протопресвітества протоієрей Віталій Сидорук у співслужінні з прибулим на свято духовенством. По завершенню молебна отець-протопресвітер звернувся до усіх учасників короткою проповіддю, у якій звернув особливу увагу на те, що сьогодні Господь та наші ближні надзвичайно потребують тепла нашої душі. Опісля парафіяни різних парафій по черзі та усі разом, славили новонародженого Спасителя.

Завершився вечір традиційним спільним виконанням коляди «Нова радість стала». Насамкінець господарі почастували колядників гарячим чаєм, смачним печивом та солодкими мандаринами. Усі учасники повезли до своїх домівок тепло святкового вечора, що зберегти його до наступної «Великої коляди»

Пригадаємо, що «Велика коляда» на Житомирщині проходить вже вшосте, та перед тим відвідала Житомир, Коростишів, Чуднів, Радомишль,  Любар.

Переглядів: 837 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 zmm  
0
супер

Ім`я *:
Email *:
Код *: