Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 09:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2014 » Жовтень » 4 » У Житомирі відбулася благочинна акція для незрячих людей
15:50
У Житомирі відбулася благочинна акція для незрячих людей

У п’ятницю, 3 жовтня, парафія святого Василія Великого міста Житомира разом з Благодійним фондом «Карітас-Київ» завдяки жертводавцям провели у Житомирській обласній організації УТОС масштабну акцію допомоги незрячим - «Годинники для незрячих». Уперше в Україні такі годинники говорять українською мовою.

250 незрячих потребуючих людей отримали голосові електронні наручні годинники з голосовим супроводом. Першочергово зверталася увага на найбідніших, яким самим важко придбати собі таку річ.

«Ця допомога для незрячих – це не наша заслуга, а добрих чуйних людей, які готові поділитися своїми грішми. Ми лише підтримали та долучилися. Акцію Годинники для незрячих розпочала Благодійна Організація при Українській Католицькій Церкві святого Івана Хрестителя в Ню-Арку, Ню-Дзерзі в Америці. Ця організація складається з українських-американців, котрі вірять в Христову науку і заклик до допомоги ближньому. Вони допомагають, як українцям, так і американцям; хворим, неповносправним та потребуючим і своїм ентузіазмом закликають людей до співчуття та жертовності, за що їм щиро дякую», - наголошує о. Роман Сиротич, директор Київського Карітасу.

Важливо сказати, що Блаженніший Любомир Гузар в особливий спосіб долучився до акції, давши свої кошти, для того, щоб потребуючі незрячі люди отримали годинники.

Кожен, хто цього дня отримав подарунок, щиро дякував тим, хто своєю допомогою зміг хоч на трішечки полегшити будні людей з особливими потребами.




Переглядів: 582 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: