Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 07:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Квітень » 10 » У Житомирі святкуючи Квітну Неділю надали допомогу переселенцям
23:54
У Житомирі святкуючи Квітну Неділю надали допомогу переселенцям

9 квітня Свята Церква святкує світлий празник Входу Господнього у Єрусалим, а в народі кажуть просто – Квітна Неділя. Кожне свято, яке ми урочисто святкуємо, заставляє нас задуматися над тим як Бог діє у нашому житті та що очікує особисто від мене.

Цього року парафія святого Василія Великого міста Житомира святкує десятиліття освячення преосвященним владикою Богданом Дзюрахом нижнього храму. 2007 року владика Богдан благословляючи нашу громаду заохочував нас жити правдивим християнським життям, свідчити світу Божу любов, а значить щиро любити свого ближнього.

Вже три роки на сході України триває війна. Як наслідок окуповано близько 8% території країни, на якій проживало понад 5,8 мільйона осіб. Особливо напружено склалася ситуація на частині території Донецької та Луганської областей, де у зв’язку з окупацією розгорнулися активні бойові дії. До війни на окупованій нині території Донбасу проживало понад 3,8 мільйона осіб. Не менш ніж половина з них були змушені покинути місце свого постійного проживання і переміститися на неокуповану територію України. Через те, що бойові зіткнення на Донбасі тривають, через що кількість переселенців продовжує зростати. Значна громада переселенців проживає і на Житомирщині.

Цьогорічні святкування наша громада розділила з тими, хто змушений був покинути рідний дім, рятуючи своє життя від небезпеки. На запрошення громади до нашого храму прибули переселенці, які проживають у Житомирі та опинилися у скрутному становищі. Завдяки жертводавцям і оперативній та професійній праці соціальних працівників благодійного фонду «Карітас-Київ» та особисто його директора протоієрея Романа Сиротича було закуплено продукти та сформовано продуктові набори. Усі хто прибув до храму щиро піднесли разом свою молитву за усіх тих постраждав від війни. Опісля кожен присутній отримав до свят продуктовий набір. Загалом акцією було охоплено 115 чоловік. Нехай Божа любов зцілить усі наші рани та додасть сил творити добро.

Переглядів: 627 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: