Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 10:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2013 » Липень » 27 » Табір у Карпатах
23:18
Табір у Карпатах

Цього року діти х парафій с. Вакуленчук та Великих Коровинець мали нагоду побувати у літньому відпочинковому таборі «Іскра любові» в селі Розгірче Стрийського району, який тривав з 14 по 24 липня. Організував поїздку та супроводжував молодь отець Роман Шкрібенець.

Як завжди привітно зустріло всіх село : високі гори, безкраї ліси та широкі поля. Протягом таборування учасники відвідали такі визначні місця села, як скельний монастир, каплицю св. Онуфрія, тутешній храм Перенесення мощів св. Миколая. Надзвичайно згуртовували таборовиків походи на річку та в гори, де в дорозі можна було знайти можливість підтримувати ближнього рукою, допомоги дружнім словом, веселою піснею. Щодня проводились гутірки на такі теми: «Про Святе Таїнство Покаяння», «Про Святе Таїнство Євхаристії», «Про Божественну Літургію», співали пісні, вчились танцювати банси. Ввечері всіх збирала спільна ватра, біля якої гуртки показували сценки на різноманітні цікаві та пригодницькі теми, бавились в інтелектуальні та рухливі ігри, співали релігійні та патріотичні пісні. Перед сном серця таборовиків зігрівала іскра любові яку впускали діти під зоряним небом під тихий спів. В останній вечір запустили небесний ліхтарик.

Не можемо не згадати про день вареників з карпатськими ягодами та налисників щедро политих гарячим шоколадом, який відбувся у нашому таборі в неділю. Вареники зліплені попередньо власними руками  та налисники спечені з любов’ю, були надзвичайно смачними і нагадували тиху недільну домашню атмосферу.

Також під час табору наші таборовики здійснили екскурсію до скель Довбуша, де окрім прогулянки по місцевості мали можливість покататись верхи на конях. Діти повернулись сповнені гарних вражень і приємної втоми.

http://vakulenchukugcc.at.ua/news/nashi_diti_u_karpatakh/2013-07-27-179



Переглядів: 755 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: