Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 00:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Листопад » 17 » Протоперсвітера Віталія Сидорука відзначили дипломом Асоціації Благодійників України
19:09
Протоперсвітера Віталія Сидорука відзначили дипломом Асоціації Благодійників України

У четверг, 16 листопада у Житомирі пройшла щорічна акція «Бал Благодійників», яка зібрала близько сотні людей доброї волі не лише із Житомирщини, але й усієї країни.

Великий Бал Благодійників у Житомирі проходить вже четвертий рік поспіль. На захід були запрошені  представники влади та бізнесу, релігійні і громадські діячі, представники благодійних фондів, артисти української естради.

“Мета акції - подякувати людям доброї волі за їх добрі справи та за допомогою спільних зусиль об'єднатись навколо подолання бідності в Україні. А також — відзначити найкращих благодійників Житомира та України”, - розповів співорганізатор заходу, голова дитячої громадської організації “Все робимо самі” Богдан Купчинський.

Приємною несподіванкою для багатьох стало те, що саме їх нагородили на цьому заході. Більшість учасників були нагороджені грамотами, медалями, орденами, подяками, а також званнями.

Зокрема, Дипломом Асоціації Благодійників України, було нагороджено протоієрея Віталія Сидорука, протопресвітера Житомирського, пароха парафії святого Василія Великого міста Житомира, адміністратора парафії Святої Трійці міста Радомишль.

Зазначимо, що цього року у Житомирі, Радомишлі, Малині та навколишніх селах за підтримки БФ «Карітас-Київ», при сприянні Синкела у справах соціального служіння Київської Архиєпархії протоієрея Романа Сиротича, а також силами парафії святого Василія Великого міста Житомира було проведено більше десятка благодійних акцій якими було охоплено близько п’ятисот потребуючих людей.

За матеріалами інтернет-видань

Переглядів: 731 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: