Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 14:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Парафіяни Великих Коровинців та Вакуленчука відвідали святі місця Львівщини
21:23
Парафіяни Великих Коровинців та Вакуленчука відвідали святі місця Львівщини

Парафіяни  Великих Коровинців та  Вакуленчука відвідали святі місця Львівщини

20-22 серпня парафіяни парафій Святого Івана Богослова смт. В. Коровинці та Свв. Апостолів Петра і Павла смт. Вакуленчук, під духовним проводом отця Романа Шкрібенця побували на прощі по святих місцях Львівщини. Їздили, щоб попросити Господа, аби Він допоміг відчути знаки Його сердечної близькості й живої присутності. 

Під час подорожі парафіяни відвідали Святоуспенську Унівську Лавру. Тут прочани спільно молилися разом з насельниками монастиря. А проповідь під час Божественної Літургії отця – ігумена зуміла до глибини торкнутися серця і душі кожного з присутніх у храмі.

Паломники, назавжди запам’ятали цей оповитий Божою ласкою Храм. Запам’ятали ті мальовничі пагорби, які милують око умиротвореною красою. Хто побував тут хоч раз, той розуміє, чому Богородиця вибрала саме це місце для своєї обителі.

Незабутніми стали відвідини с. Страдч, що розташоване на горі неподалік Львова. Багато прочан поспішають сюди, щоб пройти Хресну Дорогу. Це місце наділене особливими благодатями і саме тут можна випросити в Бога для себе і своєї родини багато ласк. Тут паломники, звернулись до Матінки Божої з проханням про заступництво та благословення. На Страдецькій горі, у цей день звучала щира і безнастанна молитва до Неба за Україну, за народ, за свій рід та сім’ю.


Незабутні враження залишились і від екскурсії стародавнім містом Львовом. Прочани відвідали Собор Святого Юра, де піднесли до господа свої молитви, храм Святої Ольги та Єлизавети, Домініканський Собор  і Успенську Церкву.

На завершення прочани побували у у «Шевченківському гаї», де стали учасниками Свята Хліба.

Переглядів: 1685 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: