Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 09:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2010 » Серпень » 3 » Молодіжний табір запалив молодь до активності у Церкві
23:41
Молодіжний табір запалив молодь до активності у Церкві

Молодіжний табір запалив молодь до активності у Церкві

З 10 по 17 липня 2010 р. у с. Вербівка, на Житомирщині, проходив молодіжний християнський духовно-відпочинковий табір «Іскра Любові». У таборі взяло участь близько 30-ти молодих осіб, а провадили його семінаристи та священики. 

Всі учасники табору проживали в наметовому містечку поблизу сільської школи, так що жителі села могли вільно спілкуватися з учасниками табору, як рівно ж брати активну участь у щоденній вечірній ватрі. 

Християнський табір мав євангелізаційний характер, а тому кожен день був по-своєму особливим та мав свою специфіку. Зокрема, духовно-розважальний день мав на меті активізувати молодь села, а його логічним завершенням стала дискотека з бансами для молоді; молитовний день - пригорнув до молитви усіх жителів села та завершився походом зі свічками до хреста, де має бути зведено храм Різдва Пресвятої Богородиці. 


В рамках табору проведено Соціальний день у селі, який був спрямований на допомогу та підтримку стареньких та самотніх осіб.

Загалом молодь згуртувалася, добре відпочила та зі сльозами поверталася додому.

Багато молоді учасників табору виявило бажання взяти участь у наступному Всеукраїнському таборі, що відбуватиметься у м. Яремче-Дора з 2 по 8 серпня.

Переглядів: 857 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: