Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 08:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2011 » Липень » 31 » Молодіжний табір у Вакулинчуку
10:27
Молодіжний табір у Вакулинчуку

Впродовж тижня, з 23 по 31 липня 2011 р. у Вакулинчуку відбувся  християнський табір для молоді Житомирського протопресвітерства. Участь у таборі взяли 35 юнаків та дівчат із Житомира, Бердичева, Жежелева, Вакуленчука та Великих Коровинців.

Головна тема табору – Божі чесноти: віра, надія та любов. Молодь не тільки слухала науки священиків про чесноти, але через дискусії та спільне перебування могла досвідчити їх на практиці.

«За весь період спільного перебування, у таборі панувала атмосфера любові до ближнього, а головне - до Бога. Науки священників дали можливість розкрити суть та значення трьох Божих чеснот: віри, надії та любові», - ділиться враженнями учасниця табору Ірина Пизюк.

Кожний день молодь проводила в молитві, з радістю бавилась в ігри, організовувала концерти, розкриваючи свої таланти. Вечір проводили з піснями біля ватри. 

«Навіть примхи погоди не змогли зламати сильний християнський дух, - спільною молитвою вдалося відвернути сильні грози та вберегти табір», - розповідає Іванна Грабінська.

За цей короткий час учасники табору зуміли стати однією великою родиною, тому прощатися було дуже важко, без сліз не обійшлося...

З вірою в серцях та надією на зустрічі в майбутньому молодь роз’їхалася по своїх домівках.

Подібні молодіжні табори в Київській архиєпархії Молодіжна комісія вирішила робити в кожному Протопресвітерстві, щоб залучити якомога більше місцевої молоді.


Переглядів: 686 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Ірина  
0
Щиро дякуємо всім організаторам табору, о. Роману, о. Ігору, с. Бернадетті, семінаристам, Тані та Оксані!!! Ми вас ЛЮБИМО!!! молодь с. Жежелів.

Ім`я *:
Email *:
Код *: