Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 03:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2012 » Серпень » 1 » Молодіжний духовно-відпочинковий табір Житомирського протопресвітерства
13:16
Молодіжний духовно-відпочинковий табір Житомирського протопресвітерства

Вже стало доброю традицією щорічне проведення молодіжного табору Житомирського протопресвітерства. Цього року така подія відбувалася із 22 по 29 липня, у селі Вербівка, Ружинського району, що на Житомирщині. Усі учасники, а їх було понад 20 чоловік, із міст Житомира та Бердичева, смт. Вакуленчук, та Великі Коровинці і з села Жежелів, отримали гарну нагоду роздумати над Святими Тайнами Церкви та їх важливість у житті християнина. 

Кожен день починався молитвою Святої Літургії, в часі якої священики, серед яких: о. Олег Лучка, о. Роман Шкрібенець, о. Віталій Мацинюк та о. Ігор Гріщенко , зверталися до усіх словами проповіді, акцентуючи увагу на кожній Тайні зокрема. Ширше розуміння Божих Тайн молодь мала змогу отримати під час катехизації в двох групах, провідниками яких були семінаристи Львівської духовної семінарії бр. Василь Золотий та бр. Мар’ян Мисяковський. Програма табору насичувалася також  іграми, забавами, купанням в озері, співами, танцями тощо. Ввечері, біля ватри, молодь ділилася своїми враженнями кожного прожитого дня у таборі і спільно дякувала Господу за час проведений спільно. У п’ятницю ввечері усі учасники пройшли Хресною Дорогою вулицями села із запаленими лампадами та під співи духовних пісень-кантів, роздумуючи над страстями Господніми.      

Окрім того, гарне пережиття присутності Ісуса отримали діти села Вербівка. Щодня із сестрою Бернадетою (Дверницькою)ЧСВВ, із Житомирського Свято-Введенського монастиря вони пізнавали Христа через науки, пісні, малюнки, танець і в такий спосіб, також, славлячи Бога. Щира дитяча усмішка доповнювала радісну атмосферу, яка панувала на таборі.

В останній день табору на свято святого  Володимира Великого, усі учасники після торжественної Божественної Літургії разом із парафіянами села перед  Господом провели обряд відновлення хресних обітів, тим самим ще раз підтверджуючи своє синівство у Христі.

На закінчення отець Ігор подякував усім учасника, організаторам та мешканцям села за спільно проведене свято і із великими сподіваннями ще не раз згустітися на Богом благословенній землі села Вербівка усі роз’їхалися по домівках.









Переглядів: 921 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: