Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 20:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2013 » Травень » 6 » Христос Воскрес! – Великодні святкування у парафії Житомира
23:25
Христос Воскрес! – Великодні святкування у парафії Житомира

Ось Христос і цього року вдостоїв нас святкувати цей великий і світлоносний день Свого Божественного Воскресіння!

Щороку ми святкуємо Святу Пасху. Усі ми з нетерпінням чекаємо її, щоб відчути ту особливу радість і світло Божественного Воскресіння у своїй душі, відчути нескінченну радість Великодня, побачити промінь Світла, що освітлює інший світ, відчути невелику частку того вічного щастя, яке відчувають на Небі, душі, що удостоїлися спасіння й святкують тепер вічну Пасху — Пасху, якій немає кінця.

Нічні богослужіння залишили у серцях парафіян незабутні хвилини зустрічі з Воскреслим Спасителем, а вже ввечері діти зібралися щоб радіти Світлому празнику, оспівуючи Христове Воскресіння у Великодніх піснях та бавлячись у гаївках.

А наступного дня, у Світлий понеділок, діти з недільної школи потішили наших парафіян веселою великодньою виставою, яку підготували під проводом своїх катехитів – сестер-василіянок з житомирського Свято-Введенського монастиря. Вистава переросла у загально-парафіяльні гаївки, які ще довго тішили усіх присутніх на церковному подвір’ї. На завершення свята багато учасників поласували солодкими подарунками від ТМ «Крафт», які надав до свят БФ «Карітас-Київ».

Переглядів: 675 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: