Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 21:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2017 » Серпень » 2 » Як служать ближньому у Радомишлі
15:42
Як служать ближньому у Радомишлі

Особлива ознака молодої парафії Святої Трійці УГКЦ у Радомишлі – служіння ближньому! Адже «це служіння випливає з нашої природи як дітей Божих – каже Посинодальне послання Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви 2016 року -  і проявляється на всіх рівнях життя кожного Христового учня: в особистому та сімейному житті, у парафіяльній спільноті, у кожній єпархії та на всецерковному рівні.» Саме такими є наші парафіяни у Радомишлі чи не на найпершому місці в їхньому житті це допомогти тому, хто є в потребі.

Так з 27 по 31 липня тривала багатоденна акція соціального служіння, що охопила потребуючих у Радомишльському та Малинському районах Житомирської області. З ініціативи парафіян та за допомоги Благодійного фонду «Карітас-Київ», при особистому сприянні його директора протоієрея Романа Сиротича було закуплено близько однієї тони продуктів харчування та доправлено благодійний вантаж до Радомишля. Тут парафіяни та небайдужі волонтери приступили до формування продуктових наборів, та й майже відразу почали роздавати пакунки потребуючим, що вже очікували на подарунки. Деякі з тих, хто очікував на допомогу також радо приєднався до пакування. Так допомогу було надано малозабезпеченим, багатодітним родинам та родинам атовців

«Дякуємо вам ,шановні благодійники, щиро дякуємо вам за таку величезну допомогу! – не переставали дякувати ті, хто вже отримав пакунки - Нехай Бог дає здоров’я, щастя, добробуту та миру вам і вашим родинам! Дякуємо Вам що в такий складний час ви не залишаєтесь осторонь, знаходите можливість допомогти тим, кому зараз важко, тим хто має багато діточок».

Закінчивши акцію у Радомишлі, парафіяни запакувавши автомобіль подарунками вирушили до Малина, де передали допомогу родинам воїнів, що захищають нашу Державу на Сході. Дорого завітали у село Мала Рача, де також передали пакунки багатодітним родинам.

У наступні дні благодійні акції було проведено в Потіівці, Дубовику, Дорогуні та Моделеві. Знову роздавали допомогу атовцям, багатодітним родинам, інвалідам. «Коли бачиш щасливі посмішки, приємне здивування від наданої допомоги, чуєш щирі слова вдячності, то розумієш , що нема кращого за те щоб робити людям добро...» - зауважують парафіяни, що проводили акцію.

Нехай ніколи не зубожіє рука жертводавця!

 

Переглядів: 846 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: