Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 01:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2012 » Березень » 25 » Духовна віднова на парафіях Любара та Чуднова
00:40
Духовна віднова на парафіях Любара та Чуднова

З 23 по 25 березня 2012 року Божого на парафіях святого Архистратига Михаїла смт. Чуднів та Всіх святих українського народу смт. Любар Української Греко-Католицької Церкви, адміністратором яких є отець Степан Вавричин, відбулися великопосні реколекції.

На запрошення отця Степана, реколекції провадив отець Андрій Заліський, працівник Молодіжної комісії та Паломницького центру Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У своїх науках отець-реколектант порушував такі теми як: «Хрест – знак перемоги, а не ганьби», «Покликання людини-християнина" і «Віра – шлях людини до сприйняття Бога». У своїх науках отець заохочував вірних до призадуми над власним духовним життям і заохочував до глибшого пережиття Бога.

У неділю, 25 березня, після недільної Божественної Літургії відбувся Чин Соборування, на оздоровлення душ і тіл вірних даних парафії. У своєму слові на завершення реколекцій отець Степан подякував отцю Андрію за його науки і висловив сподівання, що ці реколекції спонукатимуть вірних до кращого духовного життя у мирі і любові до Бога та ближніх.




Переглядів: 797 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: