Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 15:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Міні-чат

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог україномовних сайтів

Форма входу

free counters

Пошук

Головна » 2012 » Березень » 5 » "Дні милосердя та любові" - благодійна акція у протопресвітерстві
17:18
"Дні милосердя та любові" - благодійна акція у протопресвітерстві

Прийшов Великий Піст – особливий час покаяння, стриманості та посиленої молитви. Великий піст – це також час більшого уваги до ближніх. Аскеза знаходить своє необхідне конкретне вираження у справедливості й милосерді. Не можливо звертатися до Бога без звертання до братньої любові (порівн. 1 Ів 4, 20-21).

Молитва стукає у двері, піст здобуває, милосердя отримує. Молитва, милосердя й піст, усі три становлять одне й взаємно пожвавлюють один одного. Тому що піст це душа молитви, а милосердя - це життя посту. І не можна їх роз'єднувати, бо вони нероздільні. Хто практикує тільки одне або два з них, той не має нічого.

Тому саме в цей час за підтримки «Craft Foods», БФ «Карітас-Київ» та Молодіжної комісії Київської Архиєпархії відбулася на парафіях нашого протопресвітерства чергова акція милосердя.

Так парафіяни  з села Вербівка відвідали Дитячий Будинок "Надія", який знаходиться у селі Кривошиїнці, Сквирського району Київської області. Діти отримали солодощі та почули добре слово ієрея Олега Лучки.  В кінці зустрічі кожний вихованець тримав солодкі подарунки та зміг відчути тепло та любов нових друзів.


Молодь Житомирських парафій разом зі своїми священиками та сестрами Свято-Введенського монастиря сестер ЧСВВ традиційно завітали з подарунками та короткою духовною програмою до своїх давніх друзів з Житомирської спеціальної школи-інтернату. Радість спілкування значно підсолодили солодощі, якими діти смакували після влаштованого свята.




Парафіяни з Коростишева разом з працівниками соціальної служби відвідали потребуючі родини свого міста. Відвідуючи родини гості також, намагалися глибше пізнати їхнє життя та зрозуміти потреби та допомогти вирішити проблеми, що склалися та обмежують повноцінне життя тієї чи іншої родини.



Очікуючи світлий празник Христового Воскресіння, маємо велику надію, що Господь Бог дасть нам сил та можливості творити добрі справи й у інши благодатний час.

Переглядів: 727 | Додав: FrVitaliy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: